Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Virbac

Virbac Nutri Plus Gel 120g

Adviesprijs € 18,95
Korting 10%
Onze prijs € 17,06

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Virbac Nutri Plus Gel 120g

Nutri-plus gel is een smakelijk en energierijk aanvullend diervoeder voor honden en katten.

De smakelijke, energierijke pasta (15,8 MJ/kg) bevat vitaminen, mineralen, sporenelementen en hoogverteerbare componenten ter ondersteuning van actieve dieren. Het kan worden gebruikt bij dieren met een hoge stofwisseling zoals snel groeiende jonge dieren, jachthonden, werkhonden, drachtige en lacterende dieren, ter ondersteuning van herstel na ziekte of operatie, bij het stimuleren van de eetlust en ter bevordering van een gezonde huid en vacht. Nutri-plus gel kan direct of door het voedsel gegeven kan worden. 

Gebruik van Virbac Nutri Plus Gel 120g

  1. Oraal gebruik.
  2. 1 theelepel (ongeveer 6g) Nutri-plus Gel per 5kg lichaamsgewicht, 2x per dag.
  3. Om het toedienen te vereenvoudigen, geef een kleine hoeveelheid in de mond van het dier en geef daarna de aanbevolen hoeveelheid.
  4. Nutri-plus Gel kan direct in de mond worden gegeven met een spuit of kan gemengd worden met het dagelijks voer. Nutri-plus Gel kan worden gegeven totdat het dier beter is of tijdens een periode van lichamelijke inspanning.

Glucosestroop, sojaolie, visolie, glucosemelasse, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten (varkensvlees en herkauwers), magnesiumsulfaatheptahydraat.

NUTRI PLUS GEL is een energierijke bron (15,8 MJ/kg) en een combinatie van multivitamines, sporenelementen en zeer makkelijk verteerbare componenten, speciaal aanbevolen om uw huisdier te ondersteunen tijdens intensieve lichamelijke inspanningen (jacht- en werkhonden) of in geval van speciale fysiologische situaties die veel energie vereisen (herstel, opgroeiende jonge dieren, drachtige en lacterende teven en poezen…).

Bovendien, helpt NUTRI PLUS GEL bij het ondersteunen van uw kat in geval van leverlipidosis.

NUTRI PLUS GEL wordt zeer goed geaccepteerd en is daardoor eenvoudig te gebruiken en kan het uw huisdier helpen bij

verminderde eetlust.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Virbac Nutri Plus Gel 120g
Uw waardering