Merk: Virbac

Virbac Pronefra Nierfunctie 180ml

Adviesprijs € 54,22
Korting 10%
Onze prijs € 48,80

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Virbac Pronefra Nierfunctie 180ml

Virbac Pronefra is een smakelijke orale suspensie en is gebaseerd op de samenwerking van 5 specifieke ingrediënten: calciumcarbonaat en magnesiumcarbonaat, chitosan, polysacchariden van de Astragalus en marine oligopeptiden.

Deze ingrediënten hebben de 4 volgende essentiële effecten:

  • Calciumcarbonaat en magnesiumcarbonaat binden fosfaat in het maagdarmkanaal en  verminderen daardoor de beschikbaarheid van fosfaat vanuit de voeding.
  • Chitosan zorgt voor de binding van ureum-toxinen in het maagdarmkanaal.
  • De polysacchariden van de Astragalus helpen de normale nierstructuur te behouden door de progressie van fibrosering te reduceren.
  • De marine oligopeptiden zijn gunstig voor de bloeddruk.

Gebruik van Virbac Pronefra Nierfunctie 180ml

1. Pronefra kan eenvoudig over het voer of met een doseerspuit direct in de bek worden gegeven, voor of na de maaltijd. De doseerspuit wordt meegeleverd.
2. Schud goed voor gebruik.
3. De 180ml variant is geschikt voor grotere honden vanaf 5kg. Per 5kg lichaamsgewicht kunt u 1ml tweemaal daags toedienen.

Astragalus (9,5%), vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte), calciumcarbonaat (3,57%), viseiwithydrolysaat (1,9%), magnesiumcarbonaat (0,95%), chitosan (0,95%) en glyceriden. Additieven per kg: technische additieven: Butyl HydroxyTolueen (BHT), E 321 (1b): 190 mg*; Polyoxyetheen-20-sorbitaan-mono-oleaat, E 433 (1): 4800 mg.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Virbac Pronefra Nierfunctie 180ml
Uw waardering