Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Vista-Life

Vista-D3 800 Ultra 120 Smelttabletten

Adviesprijs € 17,90
Korting 30%
Onze prijs € 12,53

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Vista-D3 800 Ultra 120 Smelttabletten

Vista-D3 800 smelttabletten zijn een nutritioneel vitamine D supplement en zijn geschikt voor volwassenen met verhoogde behoeften aan vitamine D.

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine. In tegenstelling tot andere (wateroplosbare) vitaminen, wordt het teveel niet gewoon uitgescheiden, maar opgestapeld in het vetweefsel. Dit kan leiden tot overdosering en tot bepaalde nevenwerkingen. Het is dus beter deze opstapeling in het organisme te vermijden. De beste manier om ons organisme te bevoorraden met vitamine D is gewoon elke dag een normale (fysiologische) dosis ervan in te nemen. 

Vitamine D3 is de natuurlijke versie van vitamine D. Deze wordt door onze huid aangemaakt, wanneer ze aan zonnestralen wordt blootgesteld.

De voornaamste taak van vitamine D is het stimuleren van de goede opname van Calcium.

Vitamine D is dus noodzakelijk voor de vorming en het behoud van een sterk beendergestel.

Vitamine D speelt ook een rol in de goede werking van de spieren, daardoor neemt het risico op vallen bij oudere personen af.

Gebruik van Vista-D3 800 Ultra 120 Smelttabletten

1. Laat 1 tablet per dag smelten in de mond, na een maaltijd (of yoghurt/ pudding).

VISTA-D3 - Toediening

Hoeveel ?

1 smelttablet per dag.

VISTA-D3 800 is bedoeld voor volwassenen met bijzondere behoeften (bij zwangerschap en borstvoeding of voor oudere personen).

Op welk moment van de dag ?

VISTA-D3 mag op elk ogenblik van de dag ingenomen worden, liefst bij de maaltijd.

Hoe lang gebruiken?

VISTA-D3 wordt best gedurende meerdere maanden gebruikt om aldus ten minste de winter te overspannen. Bij personen met verhoogde behoeften en met risico op tekort, is het aan te raden VISTA-D3 in te nemen over een langere termijn.

1 smelttablet bevat 20 mcg (800 ie) vitamine D3. Zoetstoffen: mannitol, aspartaam ; Vulstof : cellulose ; Bindmiddel : polyvinylpolypyrrolidone; Vitamine : cholecalciferol ; Glansmiddel: colloïdaal siliciumdioxide; Aroma: pepermunt.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vista-D3 800 Ultra 120 Smelttabletten
Uw waardering