Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Vista-Life

Vista Omega 3 Promo 70+30 Capsules GRATIS

Adviesprijs € 39,95
Korting 20%
Onze prijs € 31,96

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Vista Omega 3 Promo  70+30 Capsules GRATIS

VISTA-Omega 3 is een hooggedoseerd omega-3-supplement.

Door aanvoer van een zeer hoge dosis van EPA en DHA, draagt VISTA-Omega 3 ertoe bij om, op een natuurlijke wijze, het juiste evenwicht tussen de verschillende vetzuren terug te vinden, hetgeen absoluut onmisbaar is voor een optimaal functioneren van ons organisme.

Vista Omega 3 wordt gehaald uit natuurlijke, gezuiverde visolie van farmaceutische kwaliteit. De visolie is afkomstig van de visvangst in de diepe oceanen en hiervoor worden enkel niet-bedereigde en niet-edele diersoorten gebruikt. Zo worden kabeljauw, tonijn, zalm, haaien en dolfijnen… NIET gebruikt. Wel vissen zoals sardienen, makreel en ansjovis.

Gebruik van Vista Omega 3 Promo  70+30 Capsules GRATIS

1. Neem 1 capsule per dag in. Kan op elk moment van de dag ingenomen worden maar liefst tijdens een maaltijd.
2. Vooral vanaf de leeftijd van 50, is het aangeraden Vista-Omega 3 over een langere termijn in te nemen, om een juist evenwicht tussen de vetzuren te bevorderen en aldus op lange termijn een optimaal welzijn te behouden.

 

VISTA-Omega 3 - Toediening

Hoeveel ?

1 capsule per dag. Deze dosis is aangepast voor volwassenen.

Op welk moment van de dag ?

VISTA-Omega-3 mag op elk ogenblik van de dag ingenomen worden. Hoewel VISTA-Omega 3 zo goed als geen vis-geur of smaak heeft, gebruiken personen met een gevoelige vertering liefst VISTA-Omega 3 tijdens de hoofdmaaltijd. Men mag ook de capsules een kwartiertje in de diepvries leggen vooraleer ze in te nemen !

Hoe lang gebruiken?

Vooral vanaf de leeftijd van 50, is het aangeraden VISTA-Omega 3 over een langere termijn in te nemen, om een juist evenwicht tussen de vetzuren te bevorderen en aldus op lange termijn een optimaal welzijn te behouden.

1 capsule VISTA-Omega 3 bevat 1 g omega-3 vetzuren waarvan 450 mg DHA (docosahexoëenzuur) en 500 mg EPA (eicosapentaëenzuur).
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vista Omega 3 Promo 70+30 Capsules GRATIS
Uw waardering