Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Vitis

Vitis Junior Gel Tandpasta 6+ Jaar 75ml

Adviesprijs € 4,85
Korting 10%
Onze prijs € 4,37

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Vitis Junior Gel Tandpasta 6+ Jaar 75ml

Vitis Junior Tandgel is speciaal ontwikkeld voor een optimale mondhygiëne van kinderen vanaf 6 jaar, wanneer de vorming van het permanente gebit begint.

De actieve stoffen fluoride-, panthenol- en xylitol, in combinatie met goed poetsen, bieden volledige zorg voor tanden en tandvlees. De werkzame stof Natriumfluoride 0.321% remineraliseert glazuur, waardoor de vorming van tandbederf (cariës) wordt voorkomen. Panthenol (provitamine B5) beschermt en verzorgt het tandvlees op deze leeftijd, wanneer de permanente tanden zich beginnen te vormen. Dankzij de lage schuringswaarde is de VITIS Junior Tandgel niet schadelijk voor de tanden tijdens het poetsen. Dankzij de aangename Tutti-Frutti smaak wordt het poetsen van de tanden een leuk moment.

VITIS Junior Tandgel heeft een aangename zoete Tutti-Frutti smaak waardoor kinderen al op vroege leeftijd een goede en plezierige poetsgewoonte aan kunnen leren.

Gebruik van Vitis Junior Gel Tandpasta 6+ Jaar 75ml

1. Poetsinstructie: 3x per dag onder begeleiding van volwassene, minimaal 2 minuten (na)poetsen. Bij voorkeur na het eten en voor het slapen gaan.
2. Gebruik per poetsbeurt de hoeveelheid tandgel ter grootte van een erwt. 
3. Het wordt aanbevolen om de mond na het gebruik van de tandgel niet met water te spoelen, maar om overtollige gel die in de mond is achtergebleven uit te spugen, zodat de werkzame stoffen langer in de mond actief blijven.
4. Dagelijks gebruik wordt aanbevolen voor een goede mondgezondheid en ter voorkoming van mogelijke problemen in de mondholte.

  • Poetsinstructie: 3x per dag onder begeleiding van volwassene, minimaal 2 minuten (na)poetsen. Bij voorkeur na het eten en voor het slapen gaan.
  • Gebruik per poetsbeurt de hoeveelheid tandgel ter grootte van een erwt.
  • Het wordt aanbevolen om de mond na het gebruik van de tandgel niet met water te spoelen, maar om overtollige gel die in de mond is achtergebleven uit te spugen, zodat de werkzame stoffen langer in de mond actief blijven.
  • Dagelijks gebruik wordt aanbevolen voor een goede mondgezondheid en ter voorkoming van mogelijke problemen in de mondholte.
Actieve bestanddelen Natriumfluoride 0.321% (1.450 ppm fluoride-ion) * Panthenol (provitamine B5) 1.00% Xylitol 1.00% VITIS Junior Tandgel bevat géén van de volgende stoffen: suiker, zuivelproducten, gluten, SLS (natriumlaurylsulfaat). Het is geschikt voor mensen met coeliakie en mensen die lactose-intolerant zijn. Concentratie aanbevolen in de richtlijnen van de European Academy of Pediatric Dentistry (EAPD)

VITIS Junior Tandgel is speciaal ontwikkeld voor een optimale mondhygiëne van kinderen vanaf 6 jaar, wanneer de vorming van het permanente gebit begint.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vitis Junior Gel Tandpasta 6+ Jaar 75ml
Uw waardering