Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Vitis

Vitis Junior Tandenborstel 6+ Jaar 1 Stuk

Adviesprijs € 4,25
Korting 10%
Onze prijs € 3,83

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Vitis Junior Tandenborstel 6+ Jaar 1 Stuk

De Vitis Junior Tandenborstel is geschikt voor dagelijkse mondhygiëne voor kinderen van 6 jaar en ouder. De kindvriendelijke tandenborstel heeft een kleine borstelkop en smalle hals waarmee alle delen van de mond zeer goed te bereiken zijn. Dankzij de speciale monotip borstelkop wordt zelfs de meest resistente bacteriële plaque moeiteloos verwijderd.

De borstelhaartjes zijn gemaakt van zachte Tynex haartjes en zijn voorzien van speciale uiteinden die bacteriële plaque (orale biofilm) effectief verwijdert zonder het tandglazuur of tandvlees te beschadigen. Het ergonomische handvat van de Vitis Junior Tandenborstel, met antislipgroeven, past op deze leeftijd perfect in de hand van kinderen. De Vitis Junior Tandenborstel wordt geleverd met een doorzichtig plastic beschermkapje die de haartjes netjes en in optimale hygiënische staat houdt, terwijl de haartjes snel kunnen drogen.

Opgelet: De kleur en de tekening worden enkel ter illustratie voorgesteld en kunnen verschillen. Deze kunnen niet gekozen of gegarandeerd worden.

Gebruik van Vitis Junior Tandenborstel 6+ Jaar 1 Stuk

1. Poets 2 à 3 x per dag, minimaal 2 minuten poetsen. Bij voorkeur na het eten en voor het slapen gaan.
2. Gebruik per poetsbeurt de hoeveelheid tandgel ter grootte van een erwt.
3. Dagelijks gebruik wordt aanbevolen voor een goede mondgezondheid en ter voorkoming van mogelijke problemen in de mondholte.
4. Tip! Gebruik de Vitis Junior Tandenborstel in combinatie met Vitis Junior Tandgel 75 ml.

 • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, speciaal voor de periode waarin er wisseling plaatsvindt van melktanden naar permanent gebit.
 • Poetsinstructie: 2 à 3 x per dag, minimaal 2 minuten poetsen.Bij voorkeur na het eten en voor het slapen gaan.
 • Gebruik per poetsbeurt de hoeveelheid tandgel ter grootte van een erwt.
 • Dagelijks gebruik wordt aanbevolen voor een goede mondgezondheid en ter voorkoming van mogelijke problemen in de mondholte.
 • Tip! Gebruik de VITIS Junior Tandenborstel in combinatie met VITIS Junior Tandgel 75 ml.
 • De VITIS Junior Tandenborstel is geschikt voor dagelijkse mondhygiëne voor kinderen van 6 jaar en ouder.
 • De kindvriendelijke tandenborstel heeft een kleine borstelkop en smalle hals waarmee alle delen van de mond zeer goed te bereiken zijn. Dankzij de speciale monotip borstelkop wordt zelfs de meest resistente bacteriële plaque moeiteloos verwijderd.
 • De borstelhaartjes zijn gemaakt van zachte Tynex® haartjes en zijn voorzien van speciale uiteinden die bacteriële plaque (orale biofilm) effectief verwijdert zonder het tandglazuur of tandvlees te beschadigen.
 • Het ergonomische handvat van de VITIS Junior Tandenborstel, met antislipgroeven, past op deze leeftijd perfect in de hand van kinderen.
 • De VITIS Junior Tandenborstel wordt geleverd met een doorzichtig plastic beschermkapje die de haartjes netjes en in optimale hygiënische staat houdt, terwijl de haartjes snel kunnen drogen.
 • Verkrijgbaar in 4 kleuren: blauw, oranje, paars en groen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vitis Junior Tandenborstel 6+ Jaar 1 Stuk
Uw waardering